Aktivitetsrapport, Vitemölla

Öppet hus i Vitemölla 2021

Söndagen den 26 september höll styrelsen och fastighetsgruppen öppet hus i Vitemölla. Detta året var det extra spännande med tanke på den stora renoveringen som blev klar under våren. För att fira det fantastiska resultatet planterades ett E-certifierat äppelträd av sorten Aroma och det skålades med äppelcider. Förbundet tackade fastighetsansvarig Ida Backström för hennes enorma insats med en symbolisk present i form av presentkort på restaurangbesök.

Det är ett otroligt arbete som genomdrivits av fastighetsgruppen Ida Backström och Mette Olsson, samt de tidigare styrelsemedlemmarna Andrea Held och Johan Ascard, som alla arbetat hårt för att förverkliga Per-Olof Bergendals vision.

Det finns ett stort intresse bland förbundets medlemmar för att nyttja huset. Tack vare renoveringen kommer huset vara tillgängligt längre tid av året. Dessutom har det blivit ett rejält lyft! Renoveringen har gjort huset både fräschare och vackrare, men förändringarna är i samspel med husets karaktär för att hedra arvet efter Per-Olof och Elisabeth.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *