Hyr huset i Vitemölla

Uthyrning högsäsong

juni-september 2024

Vill du hyra stugan i sommar? Intresseanmälan för den första lottningen är öppen mellan den 1 april och den 10 april. Se mer info om detta längre ner på sidan under rubriken ’Bokning’.

Därefter kan lediga datum bokas enligt “först till kvarn”. Genom att trycka på knappen nedan leds du vidare till ett bokningsformulär.

Vecka 25-26 samt 32-33 är redan uppbokade enligt gåvobrevets premisser.

Veckohyra: 3750 kr

Veckohyra (vecka 27-31): 4500 kr (20% högsäsongtillägg)

Dygnshyra: 750 kr

Uthyrning lågsäsong

fram till vecka 21 och efter vecka 35

Välkommen att boka stugan t.o.m. vecka 21 och efter vecka 35. Genom att trycka på knappen nedan leds du vidare till ett bokningsformulär.

2024 års priser gäller från och med vecka 21. Innan dess gäller priserna som beslutades 2023.

Veckohyra 2023: 4600 kr

Dygnshyra 2023: 920 kr

Veckohyra 2024: 3750 kr

Dygnshyra 2023: 750 kr

Information om uthyrningen

Vem får hyra?

För att hyra huset måste man vara medlem i förbundet. Det finns även möjlighet för medlemmar i Trädgårdsingenjörernas Riksförbund, Skånska Agronomklubben och Skånska Lantmästarklubben att hyra huset under tider då huset är ledigt. Icke medlemmar, så som övrig familj och vänner är såklart välkomna att dela vistelsen med er, men det är medlemmen som ansvarar för fastigheten under hyresperioden.

Bokning

Under högsäsong, juni-september, kan medlemmar i förbundet göra intresseanmälan via hemsidan 1e-10e april för att hyra hela veckor i taget. Därefter lottar förbundet och återkommer till dig som vill hyra senast den 15e april. Senast den 20e april önskar vi din bokningsbekräftelse. Eventuella lediga dagar blir efter detta öppna för att boka först till kvarn.

Utanför högsäsong, oktober-maj, kan medlemmar boka från 5 månader i förväg. Medlemmar i våra samarbetsföreningar kan boka från 3 månader i förväg.

In- och utcheckning

Incheckning sker från kl 15, och utcheckning senast kl 12. När man bokar hela veckor sker in- och utcheckning på söndagar.

Övrigt att tänka på

Lakan, handdukar och toalettartiklar tas med av er som hyr. Om ni planerar att nyttja disk- och tvättmaskin så tar ni likaså med medel till det. Städutrustning finns i huset och efter avslutad vistelse ansvarar hyresgästen för att återställa och städa huset till nästkommande gäst.

Hyra

Hyran sätts enligt fastlagd princip beslutad av årsmötet och justeras årligen vid förbundets årsmöte.

Frågor

För frågor kring stugan och uthyrning är du välkommen att kontakta fastighetsansvarig på vitemolla@hortonom.se