Huset i Vitemölla

“En oas för dig som Hortonom och medlem”

Innan hans bortgång valde Jubileumshortonom Per-Olof Bergendal och hans hustru Elisabeth att skänka sitt underbara sommarparadis till förbundet, en fastighet på sköna Österlen. Syftet med gåvan var att förbundets medlemmar skulle kunna njuta av huset och de sköna omgivningarna.

Vi i förbundet bjuder därför in er medlemmar att hyra fastigheten, så missa inte chansen till en njutbar vistelse på Österlen året runt. Recensera gärna huset och dess tillgångar när ni varit där så vi kan utveckla det vidare för att passa våra medlemmar ännu bättre.

Om fastigheten

Huset har luftiga umgängesytor med enastående utsikt, två sovrum, nyrenoverat kök, badrum och gästtoalett. Huset har totalt 6 sängplatser då det också finns en dagbädd med dubbelsäng i vardagsrummet.

I övrigt fullt utrustat med allt man kan tänka sig behöva för en avkopplande vistelse på Österlen. Köket är fullutrustat med diskmaskin och micro. Huset har två badrum; det ena med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Som hyresgäst har du också tillgång till grill, utemöbler och två cyklar för att enkelt kunna cykla till stranden och mataffär och bageri.

Huset värms upp med luftvärmepump men har också golvvärme i badrummen och extra element i sovrummen. I vardagsrummet finns en öppen spis för mys framför brasa under kalla kvällar. Huset passar för njutbara vistelser vår, sommar, höst och vinter.

Adressen är Ola Holma backen 7, Kivik.

Vill du läsa mer om vad andra medlemmar tyckte om sin vistelse i huset kan du titta in här!