Huset i Vitemölla

“En oas för dig som Hortonom och medlem”

Innan hans bortgång valde Jubileumshortonom Per-Olof Bergendal och hans hustru Elisabeth att skänka sitt underbara sommarparadis till förbundet, en fastighet på sköna Österlen. Syftet med gåvan var att förbundets medlemmar skulle kunna njuta av huset, omgivningen och framför allt den hortikulturella odlingen, främst äpplen, som ligger precis runt knuten.

Vi i förbundet väljer att bjuda in er medlemmar att för en billig peng kunna njuta av fastigheten. Kravet från er sida är att efter er vistelse recensera huset och dess tillgångar som underlag för hur vi ska satsa för att huset ska passa våra medlemmar ännu bättre.

Om fastigheten

Huset har luftiga umgängesytor med enastående utsikt, två sovrum och ett badrum med dusch. Huset har totalt 6 sängplatser då det också finns en dagbädd med dubbelsäng i vardagsrummet.

I övrigt fullt utrustat med allt man kan tänka sig behöva för en avkopplande stund på Österlen, såklart även grill och utemöbler. Nytt för i år är att vi kommer ha två cyklar vid huset som man kan låna för att cykla till Kivik, stranden eller närmaste affär. Städutrustning finns i huset och efter avslutad vistelse ansvarar hyresgästen för att återställa och städa huset till nästkommande gäst. Lakan, handdukar och toalettartiklar får tas med av er som hyr.

För att hyra huset måste man vara medlem i förbundet. Icke medlemmar, så som övrig familj och vänner är såklart välkomna att dela vistelsen med er men medlemmen är ansvarig för fastigheten under hyresperioden.

Hyresperioden är under maj, juni, juli, augusti och september. Veckorna 25, 26 och 33 finns inte tillgängliga för att hyra.

Vi öppnar för intresseanmälan
onsdagen den 1 april kl. 08:00

Vill du läsa mer om vad andra medlemmar tyckte om sin vistelse i huset kan du titta in här!

Klicka på bilderna för att se en större version: