Inbjudan

Inspirationskväll

Välkomna till Inspirationskväll med Klara Löfkvist den 11 februari!

Är du student och vill veta mer om vad arbetslivet som hortonom kan innebära, eller kanske yrkesverksam och nyfiken på vad dina kollegor inom branschen sysslar med? Kom då och låt dig inspireras av ett fängslande föredrag av Klara Löfkvist!

Klara har ett stort intresse av bl.a. växthusproduktion, integrerat växtskydd och appliceringsteknik. År 2018 blev hon utsedd till Årets Hortonom med följande motivering:

“Hortonom Klara Löfkvist ägnar dagarna åt forskning och kunskapsförmedling inom odling och växtskydd och har under sin karriär fungerat som en länk mellan forskning och odling. Klara har förmågan att engagera och inspirera så väl studenter som odlare med mångårig praktisk erfarenhet. Med sin energi och glädje sprider hon budskap som gör skillnad inom trädgårdsnäringens synsätt på framtidens växtskydd. Ett föredrag av Klara är ett föredrag man minns.”

Mer om Klara finns att läsa här.

Kvällen anordnas av Sveriges Hortonomförbund i samarbete med Alnarps Studentkårs Hortonområd och riktar sig till medlemmar i hortonomförbundet samt studenter som antingen studerar till hortonom eller funderar på att göra det. Det är kostnadsfritt att delta, och det kommer bjudas på middag och fika. Ta tillfället i akt och anmäl dig redan nu!

PLATS Kårhuset på SLU campus, Alnarp

DATUM 11 februari 2020

TID Drop in och middag från 17.30, föredraget börjar 18.15

ANMÄLAN Görs senast fredagen den 7 februari genom mejl till jyog0001@stud.slu.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *