Vitemölla

Vårstäd i Vitemölla

I maj var styrelse och fastighetsgrupp på fixaruppdrag i stugan. Efter önskemål från er som bott i stugan under förra året fixade vi nu en extra säng med två bäddar ( nu totalt sex bäddar i huset ), nya utemöbler och en ny grill.

Ny dagbädd som kan omvandlas till två extra bäddar.

Dessutom röjde vi bort saker från skjul och garage som inte längre används, och soptunnan fick en egen plats som funkar bättre för sophämtarna. Det nya taket som kom på plats i höstas kändes tryggt att ha på plats.

Ida Backström och Mette Olsson från fastighetsgruppen visade prov på sin händighet och snickrade till ett utrymme för soptunnorna. Både snyggt och praktiskt!

Under dagen fick vi såklart avhandlat lite av varje och klämt in ett styrelsemöte under bilfärden. Dagen gick som alltid snabbt i gott sällskap!

Önskar du några lugna höstdagar i Vitemölla är stugan ledig för uthyrning den 2-6 september, 8-15 september samt 22-28 september. I höst siktar arbetar förbundet vidare med processen kring köks- och badrumsrenovering. Nu önskar styrelse och fastighetsgrupp alla sommargäster en riktigt skön vistelse!

Mette Olsson och Ida Backström från fastighetsgruppen tillsammans med Therese Diderot, Marianne Hellbe och Maria Hellström från styrelsen spexar i Vitemölla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *