information, Vitemölla

Vill du tillbringa semestern på Österlen?

Då är det hög tid att börja planera redan nu! Den 1 april, alltså om en vecka, klockan 08.00 släpps uthyrningsveckorna för förbundets fastighet på Vitemölla för perioden juni, juli och augusti.

Österlen kännetecknas av naturskönhet, jordbruksbygd, låg urbaniseringsgrad och pittoreska kustsamhällen. Känd för sin konstrunda kring påsk på våren och sin äppelmarknad på hösten erbjuds ett stort utbud av aktiviteter och kulinariska upplevelser där emellan. Njut av en tur på Nordic Sea Winery och deras vingård, en ympningskurs av äpplen på kiviks musteri eller naturstråken kring Brantevik.
Vill du se vad som händer när du planerar att åka dit? Österlen.se har all information om vad du inte får missa!

Skicka intresseanmälan till vitemolla@hortonom.se om vilka datum (veckor) ni är intresserade av, så ska vi försöka pussla ihop så att så många av er som möjligt får chansen att njuta av huset.
För mer information om huset, titta under fliken “Huset i Vitemölla” längst upp på sidan!

Först till kvarn gäller dock så fundera inte för länge. Bekräftelse och förslag på tillgängliga datum kommer skickas ut och det är först efter det som hyresperioden blir bindande och avtal skrivs. Hela veckor är såklart det som är enklast men även enstaka nätter är också möjligt om huset finns tillgängligt.

Kostnad: 2500 kr/vecka alternativt 500 kr/natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *