Inbjudan

Studiebesök på Hvilan Utbildning

Den 8:de april hälsar Sveriges Hortonomförbund ihop med Skånska Agronomklubben sina medlemmar hjärtligt välkomna på studiebesök på Hvilan Utbildning i Åkarp. Skolan är branschägd med fokus på trädgårdsnäringen.

Skolan expanderar och driver även utbildning i Stockholm samt, med start i höst, likaså i Lund. Till nyheterna hör också en ny gymnasieutbildning som kombinerar odling och gastronomi. Hvilans VD Elisabeth Broberg Lewén tar emot oss och berättar om satsningen på kompetensförsörjning för den gröna näringen i form av gymnasieutbildningar samt yrkesvux- och yrkeshögskoleutbildningar. Under studiebesöket bjuder Hvilan på lättare kvällsmat.   

NÄR? Den 8 april med start kl. 17.45 (slut ca 19.00)

VAR? Hvilan Utbildning utanför Åkarp, Kabbarpsvägen 126. Samling vid flaggstången på innergården

ANMÄLAN? Senast den 29 mars, gärna via epost till kontakt@hortonomforbundet.se eller ring Victoria Tönnberg 0708-161085. Ange eventuella önskemål om specialkost i samband med anmälan.

Studiebesöket är ett samarrangemang mellan Skånska Agronomklubben och Sveriges Hortonomförbund och vi hoppas på att se er där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *