information

Årets Hortonom 2019

Vid årsmötet den 12e februari fick Agneta Sundgren utmärkelsen Årets hortonom med motiveringen:

Hortonom Agneta Sundgren är stadigt förankrad i den gotländska myllan och har under lång tid bedrivit ett mångfascetterat och utvecklingsorienterat arbete kring växtskyddsfrågor. Agnetas erkänt goda förmåga att sätta sig in i andras perspektiv bidrar starkt till att Agneta ses som en skicklig kommunikatör och god samarbetspartner. Dessa tillgångar tillsammans med Agnetas stora ämneskunskap och engagemang har givit en lättare tillvaro för branschens yrkesmänniskor och deras många olika hortikulturella grödor. Agneta är en utmärkt ambassadör för hortonomkåren och trädgårdsnäringen.”

Vi höll med och gratulerar Agneta till den välförtjänta utmärkelsen!

Årets Hortonom 2019, Agneta Sundgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *