information

Gott nytt år!

Hortonomförbundet vill önska alla sina medlemmar ett gott nytt år 2019!

2018 har varit fullt av händelser och nya spännande saker för förbundet och det ser bara ut att hända mer framöver. Vill du fortsätta ta del av allt vi har att erbjuda?

Som medlem är du del i ett nätverk för hortonomer, med kunskapsutbyten genom föreläsningar, studiebesök och diskussioner.

Du får inbjudningar till mingel och After Work-tillfällen där du har möjlighet att knyta kontakter inom branschen, träffa potentiella kollegor eller arbetsgivare.
Vi bjuder på föreläsningar kring trädgårdsnäringen och håller dig uppdaterad på vad vi gör, framtiden och de framsteg som görs under året. För medlemmar erbjuds det studiebesök på intressanta företag där du kommer ha möjlighet att ställa frågor, se produktionen från insidan eller bli inspirerad till samarbeten.
Sist men inte minst har alla våra medlemmar möjlighet att hyra Hortonom-huset i Vitemölla på Österlen för en retreat och se Kiviks natur.
Och mer är på gång!

Vi vill påminna om att i och med uppdateringarna efter GDPR har vi inte alla mailadresser registrerade och kan därför inte nå ut till alla att det är dags att betala medlemsavgiften. Du som vill vara medlem 2019, kom ihåg att ha med för- och efternamn samt din mailadress när du swischar eller skickar in avgiften genom din bank.

Som medlem är det DU som påverkar!

Vad vill du se mer av detta nya år, fullt av möjligheter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *