Okategoriserade

Årets Hortonom 2016

Sveriges Hortonomförbund tilldelade vid årsmötet i Alnarp den 2 december utmärkelsen Årets hortonom 2016 till:

Hortonom Claes Bohlin med motiveringen:

”Hortonom Claes Bohlin har lång erfarenhet inom jordbranschen. Genom stort kunnande inom substrat, torv, växtnäring och jordars egenskaper har Claes vunnit stor respekt, både inom Sverige och även internationellt, då genom arbetet med standardiserings- och certifieringsfrågor för branschen. Claes Bohlin har under sin långa karriär generöst delat med sig av sina rika erfarenheter.”

Årets Hortonom 2016 Claes Bohlin
Årets Hortonom 2016 Claes Bohlin

Claes kunde tyvärr inte närvara på årsmötet men var med via telefon och tackade så hjärtligt för utmärkelsen.

Han berättade om sin långa och händelserika karriär och lämnade sedan ordet över till Pia Holmberg, hans kollega på Hasselfors Garden som berättade mer om torv, jord och aktuella ämnen inom branschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *