Okategoriserade

Vi ses väl på Branschdagen den 2 december?

branschdagDen 2 december anordnar SLU Alnarp och deras trädgårdsstudenter en branschdag. Företag kommer ställa ut och Hortonomförbundet finns såklart också på plats för att prata med studenter, både om förbundet och om utbildningen.

Vi vill skapa närmre kontakt med våra studenter och i större utsträckning stötta dem genom sin utbildning. Vi vill såklart också skapa en dialog om förbundets verksamhet, så vi ägnar oss åt aktiviteter som gynnar så många hortonomer som möjligt. Under dagen har vi en tävling med finfint förstapris och en gåva till alla nya medlemmar.

Efter avslutad branschdag har Hortonomförbundet sitt årsmöte. Alla medlemmar har fått kallelse. Glöm inte att anmäla dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *