Inbjudan

Kallelse till Årsmöte 3 dec 2014 i Slottet i Alnarp

Året närmar sig sitt slut och det är dags för Hortonomförbundets årsmöte 3 dec 2014 i Alnarp, kl. 17.30 vid Slottets sydsida. Vi promenerar i marschallernas sken till förbundsträdet och glöggdrickning. Därefter startar årsmötet kl. 18.15 i Slottets fikarum på bottenvåningen. Under årsmötet kommer Årets hortonom 2015 att presenteras! Hortonomförbundet bjuder på lättare förtäring, OBS! ange behov av ev. specialkost i din anmälan. Vi behöver din anmälan senast den 27 november, via mejl till:  kontakt@hortonom.se eller telefon 040-415082 (dagtid, Boel S). Ange om du kommer till ceremonin vid förbundsträdet eller ansluter direkt till årsmötet. Se dagordningen nedan!

Hortonomie studerande Jonatan Leo kommer att leda in oss i jakten på ”den vita Eranthis”