Inbjudan

Inspirationsmorgon

Välkomna till en inspirationsmorgon med Pauliina Jonsson!

Datum: onsdagen den 22 april
Tid: 8.10-8.45
Plats: distans via Zoom

Efter den lyckade inspirationskvällen med Klara Löfkvist i februari så kommer nu ännu en spännande inspirationsföreläsning för studenter och medlemmar. Denna gången blir det i form av ett frukostmöte på distans. Hortonomen som kommer bjuda på inspiration är ingen mindre än förbundets kassör, Pauliina Jonsson.

Pauliina har arbetat med en stor variation av arbetsuppgifter under sina 24 år i yrket. Den röda tråden har varit intresset för ekologisk produktion och rådgivning i ämnet. Hon har bland annat arbetat med lantbrukets grödor, frilandsodlingar och ekologisk tomatodling. De senaste åren har hon även haft konsultuppdrag i Sydafrika, Saudiarabien och Indien. Under föredraget kommer hon dela med sig av spännande berättelser och kunskaper tillsammans med fantastiska bilder likt den nedan.

En av Pauliinas fantastiska bilder från konsultuppdrag utomlands.

Är du student och vill veta mer om vad arbetslivet som hortonom kan innebära, eller kanske yrkesverksam och nyfiken på vad dina kollegor inom branschen sysslar med? Missa inte att koppla upp dig till Pauliinas inspirerande föredrag i samband med frukosten den 22 april.

Mötet kommer ske genom programmet Zoom mellan kl. 8.10-8.45.

Möteslänk: https://slu-se.zoom.us/j/645030818?pwd=ZDN6RS9JMTRoVXJoeFJJMjFNZFdMdz09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *