Vitemölla

Att hyra huset i Vitemölla

Sedan vi tog över huset har medlemmar haft möjligheten att hyra och spendera tid i Vitemölla. Responsen har varit överväldigande och intresset har varit stort bland våra medlemmar. Vi har fått så mycket positiv feedback som värmer och hjälper oss veta att det här är något vi absolut ska fortsätta utveckla.

“Vilken pärla! Ett så underbart ställe. Så mycket glädje huset kommer skänka många människor i många år.”

Utsikten, läget och trädgården är några av sakerna som fått mest uppmärksamhet. Läget gör att det passar perfekt att ta en tur kring Österlen med allt det har att erbjuda, något som varmt rekommenderas. Den stora samling böcker för de med trädgårdsintresset har verkligen visat sig omtyckt och en rad med smultronställen från området har föreslagits från de som bott där. Passa på att utforska om ni är där!

“Ett så underbart bibliotek. Jag spenderade mycket tid på att bläddra lite försiktigt i flera av böckerna. Vilken skatt!”

Den vackra sommaren som varit har förgyllt många vistelser, men också gett upphov till en fantastisk skörd, speciellt från alla äppelträden som finns på tomten!

“Trädgården är ju värd en massa i sig med alla äppleträd och diverse ätliga bär. Helt enastående, liksom läget. Vitemöllas bästa?!”

Under hortonomförbundets öppna hus har äppelträden beskurits och blivit omskötta för fortsatt glädje till alla de som hyr i framtiden. Det var en otrolig samling äpplen vi hade och har delat med oss av!

Med hjälp av våra medlemmars tips hoppas vi på att kunna göra det ännu bättre i framtiden. Håll utkik efter mer information här på hemsidan!

Vill du ha mer information om hur huset ser ut eller hur du kan göra för att hyra det, hittar du det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *