Aktivitetsrapport

Ny styrelse 2015

Jakten på den vita eranthis gick till Kina. Foto: Jonatan Leo
Jakten på den vita eranthis var framgångsrik, delikat skönhet! Foto: Jonatan Leo

Vid vårt årsmöte i december utsågs två nya styrelseledamöter, två skiftade plats i styrelsen och vi var två som avtackades med blommor (undertecknad och Mira Rur).  Under årsmötet fick vi lyssna på hortonomie studerande Jonatan Leo som varit i Kina och funnit Eranthis albiflora, en mycket ovanlig vintergäcksart.

Jag tackar för de gångna fem åren, det har varit väldigt trevligt att jobba i styrelsen för hortonomförbundet!

Sammansättningen av den nya styrelsen finns under fliken Kontakt. Vårt förbundsträd har vuxit – se hur mycket under fliken Förbundsträd (mätning sker under högtidliga former vid glöggdrickningen i december).

Önskar förbundets nya ordförande Ida Backström lycka till med arbetet.

Boel Sandskär