Inbjudan

Besök hos musttillverkaren Öspab Frukt, lördagen den 17/5 2014

Vårt nästa studiebesök går till Öspab i Östra Sönnarslöv, lördagen den 17/5 kl 10.00. Fokus blir att titta närmare på produktionen inte minst den goda äpplemusten, där nya produkter också provas ut. Butiken kommer att vara öppen för ev. inköp av must, cider m.m. Öspabs slogan är: “Njutning från Skåne”. De har uppmärksammats i media för sina fina smaker och hög kvalitet på produkterna. Adress: Klockarestigen 2, Östra Sönnarslöv.

Efter studiebesöket tänkte vi äta lunch tillsammans i Degeberga eller Tollarp. Mer info kommer vid anmälan. Det går alldeles utmärkt att ta med sin respektive eller vän!

Anmälan sker som vanligt till kontakt@hortonom.se, senast den 12/5 eller telefon 040-41 50 82 (dagtid), ange om du kan köra/är intresserad av samåkning. Vi försöker pussla ihop samåkning så bra som möjligt.