Inbjudan

Pumpor mer än bara till Halloween

Vi träffas på Kåseberga Bykrog för en liten middag till självkostnadspris och fortsätter sedan till Bostället som ligger vid Ale Stenar. I 20 års tid har Leif Nilsson odlat pumpor på sin mark. Det började blygsamt med knappt 0,5 ha spagettipumpor till en kock som önskade sig just sådana och sedan har det rullat på till att idag ha 5-6 sorters matpumpor och massa olika prydnads- och halloweenpumpor på 13 ha. Utöver produktion av pumpor produceras även potatis, lök, morötter, palsternackor, spannmål, sockerbetor och raps. Lammproduktionen är också stor med närmare 400 tackor.

När? Onsdagen den 18/9, avresa kl. 15.45 från Bobos hjärta, Alnarp.
Hålltider: ca kl. 17.00 Kåseberga Bykrog (Ales v. 20, Löderup)  + ca kl. 18.00 hos Leif Nilsson, Bostället (Österlenvägen 794, Löderup)
Anmälan: mejla till
kontakt@hortonom.se, senast den 15/9, ange om du kör bil/önskar skjuts/åker direkt. Samåkning från Bobos hjärta i Alnarp kl. 15.45

Styrelsen i Sveriges Hortonomförbund