Medlemstips

Tipsa gärna våra medlemmar om utannonserade tjänster, hemsidor eller aktiviteter som har hortonomanknytning. I kommentars-rutan nedan skriver du in den text du vill få publicerad, inklusive eventuell länk. Glöm inte klicka på “Skicka kommentar” när du är klar. Fältet webbplats behöver inte fyllas i, däremot namn och e-post.

Senaste inläggen är längst ner på sidan!

Observera att alla tips kvalitetsgranskas innan de blir synliga på hemsidan (för att undvika spam och annan skräptext), så det kan ta någon dag innan din text dyker upp.

3 reaktioner på ”Medlemstips

 1. Intressant och spännande jobb i Oslo. COOP Norge söker efter en hortonom till Frukt & Grönt.

 2. Biolog/Genetiker

  MariboHilleshög har mer än en 100-årig historia av att bedriva forskning och förädling av sockerbetssorter baserat i Sverige och Danmark. MariboHilleshög grundades i sin nuvarande konstellation den 1 oktober 2017 och är idag en strategisk affärsenhet i DLF-koncernen, ett globalt fröföretag med huvudkontor i Danmark och 1150 anställda i 20-talet länder. Cirka 300 anställda arbetar inom enheten som är dedikerad till sockerbetsverksamheten med förädling, utsädesproduktion och försäljning. Landskrona är centrum för forsknings- och utvecklingsverksamheten i MariboHilleshög med cirka 80 anställda (varav ca. 13 arbetar i Falkenberg) och går under namnet MariboHilleshög Research AB. Varumärkena marknadsförs separat i mer än 35 länder.

  Vi söker nu en Biolog/Genetiker till vår R&D-avdelning med placering i Landskrona. Här erbjuds ansvar för forskningsledande arbetsuppgifter inom förädling av sockerbetor. Vi behöver omgående en Biolog/Genetiker som skall vara en länk mellan våra förädlare och genotypningslabbet. Tjänsten är ett heltidsvikariat som sträcker sig över två år.
  Välkommen till ett anrikt bolag i framkant med stora utvecklingsmöjligheter, starka ägare och ledande forskning in i framtiden!

  Tjänsten
  Vikariatet handleds av vår Genetic Project Lead som under två års tid kommer att forska på halvtid. Detta innebär att vi behöver förstärka med någon som delvis täcker upp för dennes arbetsuppgifter men det finns även möjligheter att bli involverad i andra projekt. Arbetet är en blandning av mer rutinartade analyser av genotypdata, såsom val av markörer och selektion för olika egenskaper, men även utvecklingsprojekt som kan involvera t.ex. genetisk kartering, genomic selection och annan metodutveckling.

  Kvalifikationer och kompetens
  Det är viktigt att du har baskunskaper kring genetik, förmodligen har du en examen inom genetik eller biologi. Du ska ha ett genuint intresse för att analysera data. R-vana är meriterande men inte ett krav.
  Goda kunskaper i svenska och engelska ser vi som en förutsättning för att du ska vara kompatibel för tjänsten. Du är kommunikativ, lyhörd och har lätt för att samarbeta med medarbetare på alla nivåer i vår organisation men också med personer utanför organisationen. Engagemang, problemlösning och nyfikenhet definierar ditt arbetssätt. Du är nyfiken på att lära av andra men besitter även förmågan att själv förmedla och ta initiativ till att söka och ta in kunskap.
  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

  Arbetsgivare: MariboHilleshög Research AB
  Ort: Landskrona
  Omfattning och tillträdesdag: 2-årigt vikariat med omgående tillträde
  Sista ansökningsdag: 2019-01-25
  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Kraft på telefonnummer 0418-43 72 00 (vx). Har du frågor kring själva rekryteringen kan du vända dig till Jean Lundin på Human Resources.
  Ansökan med CV och personligt brev skickar du till jean.lundin@maribohilleshog.com
  Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet.

  Välkommen med din ansökan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *