Huset i Vitemölla

“En oas för dig som Hortonom och medlem!”

Hortonomförbundets fastighet
Hortonomförbundets fastighet

Innan hans bortgång valde Jubileumshortonom Per-Olof Bergendal och hans hustru Elisabeth att skänka sitt underbara sommarparadis till förbundet, en fastighet på sköna Österlen. Syftet med gåvan var att förbundets medlemmar skulle kunna njuta av huset, omgivningen och framför allt den hortikulturella odlingen, främst äpplen, som ligger precis runt knuten.

Vi i förbundet väljer att bjuda in er medlemmar att för en billig peng kunna njuta av fastigheten. Kravet från er sida är att efter er vistelse recensera huset och dess tillgångar som underlag för hur vi ska satsa för att huset ska passa våra medlemmar ännu bättre.

Vardagsrum med panoramafönster
Vardagsrum med panoramafönster


Huset har luftiga umgängesytor med enastående utsikt och två sovrum med totalt fyra bäddar och ett badrum med dusch. I övrigt fullt utrustat med allt man kan tänka sig behöva för en avkopplande stund på Österlen. Städutrustning finns i huset och efter avslutad vistelse ansvarar hyresgästen för att återställa och städa huset till nästkommande gäst. Lakan, handdukar och toalettartiklar får tas med av er som hyr.

För att hyra huset måste man vara medlem i förbundet. Icke medlemmar, så som övrig familj och vänner är såklart välkomna att dela vistelsen med er men medlemmen är ansvarig för fastigheten under
hyresperioden.

Magnifik utsikt från huset
Magnifik utsikt från huset

Skicka intresseanmälan till vitemolla@hortonom.se
när datumen släpps den 1 april här på hemsidan!

Skriv vilka datum ni är intresserade av, via e-post, så ska vi i styrelsen försöka pussla ihop så att så många av er som möjligt för chansen att njuta av huset. Först till kvarn gäller dock så fundera inte för länge! Bekräftelse kommer skickas ut och det är först efter det som hyresperioden blir bindande och avtal skrivs. Hela veckor är såklart det som är enklast men även enstaka nätter är också möjligt om huset finns tillgängligt.

Hyresperioden är under juni, juli och augusti och vi öppnar för intresseanmälan den 1 april kl. 08:00!

Kostnad: 2500 kr/vecka alternativt 500 kr/natt

Vill du läsa mer om vad andra medlemmar tyckte om sin vistelse i huset kan du titta in här!