aktiviteter, Inbjudan

Samverkansmiddag 2019

Den 23 januari är det dags, årets samverkansmiddag och i år ingår ett föredrag om öltillverkning och provsmakning för medlemmarna från Skånska Agronomklubben, Sveriges Hortonomförbund och Skånska Lantmästarklubben.
I samarbete med Partnerskap Alnarp kommer middagen hållas efter Alnarpskonferensen på Slottet och inledas med ölprovningen till följd av en middag. Ta tillfället att umgås med Agronomer, Lantmästare och andra Hortonomer i detta gyllende tillfälle!

Konferansen håller på till 16:00 och middagen börjar med mingel klockan 16:30!

Tidigare år har middagen varit mycket uppskattad och välbesökt, så håll koll på att sista anmälningsdagen är den 18 januari!

Priserna som gäller är:

200 kr/ studerande

325 kr/ medlemmar

För de som är intresserade av att läsa mer eller anmäla sig till konferensen eller middagen efter, finns möjligheten här!
I år kommer det vara fokus på klimatfrågorna genom temat Klimatsmart företagsledning som är en av de viktigare omvärldsfrågorna i den gröna sektorns företagsledning. Företagsledningen ska bidra till ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet i framtiden.

Alnarpskonferensen kommer ge deltagarna kunskap om utmaningarna och hur man hanterar dem i företagen i olika delar av värdekedjan. Företagsledningen har ansvaret och håller i taktpinnen för den nödvändiga förbättringarna.
Men hur gör man? Dagen kommer att visa fler exempel på förbättringar av vinst och lönsamhet samtidigt som klimatavtrycket minskar per producerad vara.

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *