Vitemölla

Att hyra huset i Vitemölla

 

Nu i somras var första gången våra medlemmar hade möjligheten att hyra och bo i huset i Vitemölla. Responsen har varit överväldigande bra och vi ser det som ett lyckat första år med uthyrning med folk från mitten på juni till mitten på september! Vi har fått så mycket positiv feedback som värmer och hjälper oss veta att det här är något vi absolut ska fortsätta med.

“Vilken pärla! Ett så underbart ställe. Så mycket glädje huset kommer skänka många människor i många år.”

 

Utsikten, läget och trädgården är några av sakerna som fått mest uppmärksamhet. Läget gör att passa på att ta en tur kring Österlen och allt det har att erbjuda uppmuntras verkligen. Den stora samling böcker för de med trädgårdsintresset har verkligen visat sig omtyckt och en rad med smultronställen från området har föreslgaits från de som bott där. Passa på att utforska om ni är där!

“Ett så underbart bibliotek. Jag spenderade mycket tid på att bläddra lite försiktigt i flera av böckerna. Vilken skatt!”

 

Den vackra sommaren som varit har förgyllt många vistelser, men också gett upphov till en fantastisk skörd, speciellt från alla äppelträden som finns på tomten!

“Trädgården är ju värd en massa i sig med alla äppleträd och diverse ätliga bär. Helt enastående, liksom läget. Vitemöllas bästa?!”

 

Under hortonomförbundets öppna hus har äppelträden beskurits och blivit omskötta för fortsatt glädje till alla de som hyr i framtiden. Det var en otrolig samling äpplen vi hade och har delat med oss av!

Med hjälp av våra medlemmars tips hoppas vi på att kunna göra det ännu bättre i framtiden  och vårt första stora projekt efter sommaren är att byta taket på fastigheten som är nödvändigt.
Håll utkik efter mer information här på hemsidan!

 

Vill du ha mer information om hur huset ser ut eller hur du kan göra för att hyra det, hittar du det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *