Okategoriserade

Njut av Hortonomförbundets fastighet på Vitemölla!

  • en oas för dig som hortonom och medlem

    Hortonomförbundets fastighet
    Hortonomförbundets fastighet

Innan hans bortgång valde Jubileumshortonom Per-Olof Bergendal och hans hustru Elisabeth att skänka sitt underbara sommarparadis till förbundet, en fastighet på sköna Österlen. Syftet med gåvan var att förbundets medlemmar skulle kunna njuta av huset, omgivningen och framför allt den hortikulturella odlingen, främst äpplen, som ligger precis runt knuten.

Vi i förbundet väljer att redan första sommaren med huset bjuda in er medlemmar att för en billig peng kunna njuta av fastigheten. Kravet från er sida är att efter er vistelse recensera huset och dess tillgångar som underlag för hur vi ska satsa för att huset ska passa våra medlemmar ännu bättre.

Huset har luftiga umgängesytor med enastående utsikt och två sovrum med totalt fyra

Vardagsrum med panoramafönster
Vardagsrum med panoramafönster

bäddar och ett badrum med dusch. I övrigt fullt utrustat med allt man kan tänka sig behöva för en avkopplande stund på Österlen. Städutrustning finns i huset och efter avslutad vistelse ansvarar hyresgästen för att återställa och städa huset till nästkommande gäst. Lakan, handdukar och toalettartiklar får tas med av er som hyr.

För att hyra huset måste man vara medlem i förbundet. Icke medlemmar, så som övrig familj och vänner är såklart välkomna att dela vistelsen med er men medlemmen är ansvarig för fastigheten under

Magnifik utsikt från huset
Magnifik utsikt från huset

hyresperioden.

Skicka intresseanmälan om vilka datum ni är intresserade av, via e-post, så ska vi i styrelsen försöka pussla ihop så att så många av er som möjligt för chansen att njuta av huset. Först till kvarn gäller dock så fundera inte för länge.  Bekräftelse kommer skickas ut och det är först efter det som hyresperioden blir bindande och avtal skrivs. Hela veckor är såklart det som är enklast men även enstaka nätter är också möjligt om huset finns tillgängligt. Huset kan hyras fr.o.m. 15 juni.

Kostnad: 2500 kr/vecka alternativt 500 kr/natt

2 reaktioner på ”Njut av Hortonomförbundets fastighet på Vitemölla!

  1. Hej! Jag är intresserad av att hyra huset en vecka i sommar. Hur ser tillgängligheten ut? Hälsningar Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *